z0ky

zoky_kolaz2 Kroz godine rada kao stand up komičar mijenjala mu se kilaža, frizura, položaj zubi, jedino mu je košulja ostala uvijek ista. Jedina košulja u životu njegovom.

Ta prelijepa karirana košulja je u mnogo navrata vidjela sjajnu publiku, koja nikad nije na nju bacala zrele paradajze, trula jaja i ostale artikle nezgodne za skidanje u pranju, tako da nikad nije trebao skupi prašak. Stoga je uštedio, da si može kupiti još jednu košulju. Veli da sigurno bude – još u ovom stoljeću.

Ali ovo nije samo priča o košulji, nego o njenom najvjernijem manekenu koji se odaziva na ime z0ky (piše se s nulom, a zašto – to ne zna ni on sam!). Ima znanje, nema život. Živi na rubu znanosti. Katkad izađe na scenu i pravi se mrtav, no mnogo je još života ostalo u njemu!

Čovjek je pun vrlina i talenata, jedino nema puno samopouzdanja. Ali ono što ima – to ne da! Za ubojice kažu da su bili tako tihi, mirni i povučeni ljudi. z0ky je miran, tih i povučen. Ne posjeduje oružje, ali ima humor. Podjednako efikasan.

Ljubavnik, pjesnik, ratnik… z0ky (s nulom…)

© AETAS d.o.o. 2008-2019, All rights reserved • Website & Design by: Kozacinski.com