Pedja Bajović

pedja_kolaz6 On vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand up komičar na ovim prostorima. Jako se voli sebe ili se. Ima cvike, pa misli da je pametan. Nosi odijelo, pa misli da ima stila. Drži mikrofon, pa misli da je faca. A, najgore od svega, on misli – da misli!

Pati od krize profesionalnog identiteta. Bio pilot, novinar, državni službenik, menadžer, konsultant, producent… Završio neke visoke škole u inozemstvu. Popriličan štreber.

Stand up comedy je žanr kojim se Pedja bavi cijelo desetljeće (proučavanje i pisanje), a natjerao se stati na pozornicu prije skoro šest godina i sada iza sebe ima preko 500 nastupa. Sa svojom produkcijskom kućom AETAS, Pedja Bajović je producirao tri polusatne emisije ‘STAND UP Comedy Show’, koje se nalaze u MAXtv Videoteci.

U sadržaju svojih nastupa Pedja relativno rijetko poseže za trivijalnostima i banalnostima. Ipak, psuje kad treba. A treba! Tematika njegovih nastupa sežu od dnevnih situacija, poslovnih tema ili muško-ženskih odnosa, pa sve do rasprava o globalnom zatopljenju i krizi na Bliskom istoku.

Pedja voli politiku, ali ne dnevnu, već više onu sezonsku, od izbora do izbora! A sve je, zna se, stvar izbora…

Više o Pedji na: www.pedjabajovic.com

© AETAS d.o.o. 2008-2020, All rights reserved • Website & Design by: Kozacinski.com