Domagoj Pintarić

domagoj_kolaz Kako od živciranja i frustracija nasmijati druge? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu to redovito uspijeva!

Iako on sam tvrdi da kroz nastupe nastoji postići terapeutski učinak i izbjegava pravu terapiju vjerojatno je bliže istini da je svjestan da je bolje smijati se no plakati nad svojim nevoljama. Sreća u nesreći je da ga nevolje zbilja vole i da mu je cijeli život isprepleten neobičnim i nevjerojatnim situacijama, a i da on sam na život gleda drugačije od velike većine.

Kako uopće funkcionira netko tko je student u 32. godini života, a u 22. je pisao zakon za Ustav Republike Hrvatske? Kako se čovjek koji je rođen u centru Zagreba odlučio otići živjeti u mjesto od 20 stanovnika čiji naglasak uopće ne razumije?

Kako je istovremeno radio kao izbacivač u noćnim klubovima i objavljivao poeziju?

Uvijek na suprotnoj strani od većine, iako često ne svojom voljom, vječit je izvor frustracija i analiza stvari koje svi vidimo, ali ih ne gledamo kao ono što stvarno jesu.

Ako je devedesetih Otvarač očiju bio jutarnji napitak iz reklame za Tigar sokovnik Jacka LaLeina, onda je to u ovom mileniju nastup Domagoja Pintarića.

Domagoj Pintarić blog: http://domagojpintaric.blog.hr/

© AETAS d.o.o. 2008-2019, All rights reserved • Website & Design by: Kozacinski.com